Je bent hier : home Mobiel Internet navigatie blog Mobiel Internet navigatie Nieuwe tariefplannen met dubbel zoveel data bij Mobile Vikings

Nieuwe tariefplannen met dubbel zoveel data bij Mobile Vikings

4 oktober 2015 | Reageren

Mobile Vikings start op 5 oktober 2015 met 4 nieuwe prepaid tariefplannen. Voor dezelfde bedragen als de bestaande tariefplannen krijgt u dubbel zoveel data, maar half zoveel belminuten. U zal dus moeten uitmaken wat voor u primeert om de keuze te maken tussen de bestaande bundels met de nadruk op bellen of de nieuwe bundels met de nadruk op data.

Data en sms’jes vervallen 1 maand na herladen, maar het overblijvende krediet kan wel nog worden gebruikt om verder te surfen of te sms’en aan het standaardtarief. Dit krediet blijft 6 maand geldig.

Er verandert niets aan de data-only bundel waarmee u trouwens niet kan roamen. Dataroaming is wel mogelijk met de nieuwe bundels. We geven u hieronder nog het overzicht van de nieuwe tariefplannen:

Geef een reactie

Vergelijking tariefplannen

Vergelijking roamingtarieven

Enkel standaardtarieven
Enkel databundels
Standaardtarieven + bundels

Mobiel Internet blog

Op onze blog vind je een chronologisch overzicht van acties en promoties, aangeboden door de verschillende mobiele operatoren:

Laatste forum topics

Op het forum lees je het laatste nieuws over tariefplannen en roamingtarieven van de Belgische mobiele operatoren.
Je kunt er ook zelf berichten en vragen kwijt: