Je bent hier : home Mobiel Internet navigatie blog Mobiel Internet navigatie Dataroaming in de EU bij Mobistar tegen 0,04 € per MB

Dataroaming in de EU bij Mobistar tegen 0,04 € per MB

3 juni 2014 | Reageren
Deze promotie is niet meer geldig

Met de zomervakantie in aantocht maakt Mobistar de optie Go Europe wel zeer aantrekkelijk. Alle tariefplannen van het type Kangoeroe, Dolfijn en Panter kunnen voor 1 € per gebruiksdag de inbegrepen belminuten en sms’jes voor nationaal gebruik ook in het buitenland aanspreken.
Normaal betaalt u voor die optie 3 € per gebruiksdag.

Voor de Dolfijn en Panter tariefplannen kunt u per gebruiksdag bovendien ook 25 MB van uw inbegrepen datavolume voor nationaal gebruik in het buitenland (Europese Unie) spenderen. Dit maakt dat één MB in de EU slechts 4 cent kost. Verbruikt u meer dan 25 MB per dag, dan surft u verder aan het standaardtarief.

Go Europe is een optie die u op voorhand kunt activeren, maar die pas wordt aangerekend van zodra u er gebruik van maakt. Indien u bijvoorbeeld 7 dagen naar Frankrijk gaat en u surft er 3 dagen mobiel, dan betaalt u maar 3 keer 1 €.

Voor een volledig overzicht van de voorwaarden verwijzen we u naar site van Mobistar via de link hierboven.

Geef een reactie

Vergelijking tariefplannen

Vergelijking roamingtarieven

Enkel standaardtarieven
Enkel databundels
Standaardtarieven + bundels

Mobiel Internet blog

Op onze blog vind je een chronologisch overzicht van acties en promoties, aangeboden door de verschillende mobiele operatoren:

Laatste forum topics

Op het forum lees je het laatste nieuws over tariefplannen en roamingtarieven van de Belgische mobiele operatoren.
Je kunt er ook zelf berichten en vragen kwijt: