Je bent hier : home Mobiel Internet navigatie blog Mobiel Internet navigatie Extra belminuten bij BASE prepaid herlaadbeurten gewijzigd

Extra belminuten bij BASE prepaid herlaadbeurten gewijzigd

2 mei 2014 | Reageren

BASE heeft 3 soorten herlaadformules: B-prepaid, B-prepaid BASE en BASE CHECK. De eerste 2 uit de reeks kregen recent een andere naam en heten voortaan B-prepaid+ en B-prepaid+ BASE. Het verschil tussen beide formules zit hem in de extra belminuten die bij elke herlaadbeurt worden toegekend: bij de eerste formule gelden die voor bellen naar alle netwerken, bij de 2de formule enkel voor bellen naar BASE. De extra belminuten blijven geldig gedurende 30 dagen na elke herlaadbeurt.

Niet alleen de naam, maar ook de extra belminuten ondergingen een opfrisbeurt en dat valt niet altijd in het voordeel van de gebruiker uit.
Voor de prepaid tariefplannen van 10 € en 15 € blijft alles bij het oude voor de eerste 2 herlaadbeurten, maar worden meer belminuten uitgedeeld vanaf de 3de herlaadbeurt en nog meer vanaf de 6de.

De angel zit hem echter in de prepaid tariefplannen van 20 €. Vroeger kreeg men bij elke herlaadbeurt van 20 € een onbeperkt aantal belminuten cadeau, maar dit wordt nu sterk ingeperkt. We sommen het hieronder even voor u op:

B-prepaid+

  • 1ste & 2de herlaadbeurt: 80′ gratis naar alle netwerken
  • 3de tot 5de herlaadbeurt: 100′ gratis naar alle netwerken
  • vanaf 6de herlaadbeurt: 120′ gratis naar alle netwerken
  • situatie voorheen: onbeperkt bellen naar alle netwerken tijdens daluren

B-prepaid+ BASE

  • 1ste & 2de herlaadbeurt: 240′ gratis naar BASE
  • 3de tot 5de herlaadbeurt: 300′ gratis naar BASE
  • vanaf 6de herlaadbeurt: 360′ gratis naar BASE
  • situatie voorheen: onbeperkt bellen naar BASE

Het lijkt erop dat BASE de voordelen voor gebruikers van de herlaadbeurten van 20 € wil verminderen zodat het interessanter wordt om een abonnement te nemen…

Geef een reactie

Vergelijking tariefplannen

Vergelijking roamingtarieven

Enkel standaardtarieven
Enkel databundels
Standaardtarieven + bundels

Mobiel Internet blog

Op onze blog vind je een chronologisch overzicht van acties en promoties, aangeboden door de verschillende mobiele operatoren:

Laatste forum topics

Op het forum lees je het laatste nieuws over tariefplannen en roamingtarieven van de Belgische mobiele operatoren.
Je kunt er ook zelf berichten en vragen kwijt: