Je bent hier : home Mobiel Internet navigatie blog

[Proximus] Gratis Smart Wi-Fi in combinatie met Tuttimus of Familus

27 juni 2017 | Reageren
Voor deze promotie is geen vervaldatum bekend
Actielink

Heb je Mobile Internet S of Mobile Internet M in een Tuttimus of Familus Pack, dan kun je gratis Smart Wi-Fi activeren.
Van zodra er een Wi-Fi Hotspot beschikbaar is schakel je naadloos over van je 3G of 4G verbinding naar het Wi-Fi signaal waardoor je verbruik via 3G/4G niet verder aantikt.
Eens je opnieuw buiten het bereik van de Wi-Fi Hotspot valt, schakel je opnieuw automatisch over naar het 3G/4G signaal.

[Telenet] 20 € korting bij een online bestelling van een nieuwe dienst

27 november 2016 | Reageren
Deze promotie is niet meer geldig

Bestel online een nieuwe dienst bij Telenet en je krijgt eenmalig 20 € korting. Dit aanbod is dus niet alleen geldig op de mobiele abonnementen King en Kong Supersize, maar ook op Telenet Internet, digitale TV en vaste telefonie.

  • De promotie is zowel geldig voor nieuwe klanten die voor het eerst een dienst afnemen van Telenet als voor bestaande klanten die er een nieuwe dienst bijnemen.
  • Voor digitale TV geldt de promotie enkel voor de eerste Digibox of Digicorder.
  • Voor King en Kong Supersize geldt de promotie niet in combinatie met een toestelkorting.
  • De korting wordt verrekend via de eerste 4 facturen (4 x 5 €). Indien een factuur minder dan 5 € bedraagt, wordt de korting beperkt tot het factuurbedrag. Het verschil wordt niet verrekend met de volgende factuur.

[Simyo] Nog meer gratis belminuten naar Simyo bij herladingen boven 20 €

21 november 2016 | Reageren
Deze promotie is niet meer geldig

Dat je bij een opwaardering van je belkrediet met minstens 10 € telkens 30 gratis belminuten naar andere Simyo-bellers krijgt kon je al opmaken uit onze vergelijkingstabel.

Vanaf 20 € herlaadwaarde krijg je voor elke Euro herlaadwaarde boven de 20 € nog eens 3 belminuten naar andere Simyo-bellers cadeau.
Een voorbeeld: je herlaadt voor 25 € en krijgt 30 minuten gratis omdat je herlaadwaarde minstens 10 € bedraagt. Daarnaast krijg je nog eens 5 keer 3 belminuten voor de 5 € herlaadwaarde boven de 20 €.

De gratis belminuten naar Simyo blijven 30 dagen geldig na herladen. Alle ongebruikte gratis minuten lopen af bij elke nieuwe herlaadbeurt.

Nieuwe tariefplannen met dubbel zoveel data bij Mobile Vikings

4 oktober 2015 | Reageren

Mobile Vikings start op 5 oktober 2015 met 4 nieuwe prepaid tariefplannen. Voor dezelfde bedragen als de bestaande tariefplannen krijgt u dubbel zoveel data, maar half zoveel belminuten. U zal dus moeten uitmaken wat voor u primeert om de keuze te maken tussen de bestaande bundels met de nadruk op bellen of de nieuwe bundels met de nadruk op data.

Data en sms’jes vervallen 1 maand na herladen, maar het overblijvende krediet kan wel nog worden gebruikt om verder te surfen of te sms’en aan het standaardtarief. Dit krediet blijft 6 maand geldig.

Er verandert niets aan de data-only bundel waarmee u trouwens niet kan roamen. Dataroaming is wel mogelijk met de nieuwe bundels. We geven u hieronder nog het overzicht van de nieuwe tariefplannen:

BASE vervangt BASE CHECK door B-prepaid next

13 oktober 2014 | Reageren

BASE lanceert een nieuw prepaid tariefplan, maar niet zonder een bestaand prepaid tariefplan af te voeren. BASE CHECK werd nl. vervangen door B-prepaid next.
We kunnen stellen dat het nieuw tariefplan beschikt over meer belminuten en meer dataverkeer, maar daar staat wel iets tegenover.

Bij BASE CHECK vervielen de inbegrepen data en sms’jes na 1 maand, maar bleef het belkrediet wel 1 jaar geldig. Dit belkrediet kon u – naast bellen – nadien ook gebruiken om te sms’en en te surfen aan het standaardtarief.

Bij B-prepaid next dient u eerst een vrij bedrag te herladen en met dit krediet (of een gedeelte ervan) kunt u vervolgens één van de B-prepaid next packs activeren. Let op – want hier zit het addertje – dit pack vervalt na 1 maand! Niet alleen de inbegrepen sms’jes en dataverkeer, maar ook de belminuten gaan dus verloren.

U moet uw bel-, sms- en surfgedrag dus goed kunnen inschatten om te weten of dit nieuw tariefplan voor u de moeite loont. U vindt de gegevens van beide plannen in de tabellen hieronder.

BASE CHECK – sms’jes en data 1 maand geldig / belkrediet 1 jaar geldig:

B-prepaid next – belkrediet, sms’jes en data 1 maand geldig:


Vergelijking tariefplannen

Vergelijking roamingtarieven

Enkel standaardtarieven
Enkel databundels
Standaardtarieven + bundels

Mobiel Internet blog

Op onze blog vind je een chronologisch overzicht van acties en promoties, aangeboden door de verschillende mobiele operatoren:

Laatste forum topics

Op het forum lees je het laatste nieuws over tariefplannen en roamingtarieven van de Belgische mobiele operatoren.
Je kunt er ook zelf berichten en vragen kwijt: